Loading...

BROWNIE CHEESECAKE MED JORDBÆR A LA LCHF

SUKKERFRIE VAFLER MED KAKAOSKUM ALLA LCHF
MÆTTENDE MORGENKAFFE ALLA LCHF
LÆKKER GREEN SMOOTHIE ALLA LCHF

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADØvetKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse20 minsTilberedning1 hr 10 minsTid i alt1 hr 30 mins

10 Personer
Brownie bund
 113 g Smør
 60 g Mørk chokolade, jeg brugte 70%
 64 g Mandelmel
 32 g Usødet kakaopulver
 150 g Sødemiddel, f.eks. Sukrin
 1 tsk Vaniljepulver
 2 Store æg
 0,50 dl Hakkede valnødder
 1 tsk Bagepulver
 Lidt salt
Cheesecake fyld
 450 g Flødeost natural
 2 Store æg
 100 g Sødemiddel, f.eks. Sukrin
 58 g Fløde
 1 tsk Vaniljepulver

Fremgangsmåde
Brownie bund
1

Tænd ovnen på 165 grader og smør en springform på ca. 22 cm.

2

Smelt smør og chokolade i en lille gryde ved lav varme.

3

Tag en lille skål, og bland mandelmel, kakaopulver og salt sammen.

4

Slå æggene ud i en anden skål (jeg brugte min røremaskine), og pisk det med sødemiddel og vaniljepulver indtil det er en blød masse. Bland melblandingen i, mens der røres og derefter chokolade massen i. Til sidst hældes de hakkede valnødder i.

5

Hæld blandingen i en springform og bag I ovnen i 12-18 minutter, eller indtil den har sat sig rundt i kanten. Den skal stadig være blød i midten. Lad den afkøle i 15-20 minutter.

Cheesecake fyld
6

Skru ovnen ned på 150 grader.

7

Put flødeosten i en skål og pisk indtil det er blødt (Jeg brugte min røremaskine). Slå æggene, sødemiddel, fløde og vaniljepulver i og pisk igen til en ensartet masse.

8

Hæld fyldet over brownie bunden og bag I 35-45 minutter, eller indtil kanten har sat sig. Midten skal ikke være hård, men stadig blød. Lad den køle af.

9

Løsn den rundt i kanten med en kniv, og put den i køleskabet i mindst 3 timer. Serveres evt. med smeltet chokolade, flødeskum og bær på toppen. Bon appetit.

Ingredienser

10 Personer
Brownie bund
 113 g Smør
 60 g Mørk chokolade, jeg brugte 70%
 64 g Mandelmel
 32 g Usødet kakaopulver
 150 g Sødemiddel, f.eks. Sukrin
 1 tsk Vaniljepulver
 2 Store æg
 0,50 dl Hakkede valnødder
 1 tsk Bagepulver
 Lidt salt
Cheesecake fyld
 450 g Flødeost natural
 2 Store æg
 100 g Sødemiddel, f.eks. Sukrin
 58 g Fløde
 1 tsk Vaniljepulver

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
Brownie bund
1

Tænd ovnen på 165 grader og smør en springform på ca. 22 cm.

2

Smelt smør og chokolade i en lille gryde ved lav varme.

3

Tag en lille skål, og bland mandelmel, kakaopulver og salt sammen.

4

Slå æggene ud i en anden skål (jeg brugte min røremaskine), og pisk det med sødemiddel og vaniljepulver indtil det er en blød masse. Bland melblandingen i, mens der røres og derefter chokolade massen i. Til sidst hældes de hakkede valnødder i.

5

Hæld blandingen i en springform og bag I ovnen i 12-18 minutter, eller indtil den har sat sig rundt i kanten. Den skal stadig være blød i midten. Lad den afkøle i 15-20 minutter.

Cheesecake fyld
6

Skru ovnen ned på 150 grader.

7

Put flødeosten i en skål og pisk indtil det er blødt (Jeg brugte min røremaskine). Slå æggene, sødemiddel, fløde og vaniljepulver i og pisk igen til en ensartet masse.

8

Hæld fyldet over brownie bunden og bag I 35-45 minutter, eller indtil kanten har sat sig. Midten skal ikke være hård, men stadig blød. Lad den køle af.

9

Løsn den rundt i kanten med en kniv, og put den i køleskabet i mindst 3 timer. Serveres evt. med smeltet chokolade, flødeskum og bær på toppen. Bon appetit.

BROWNIE CHEESECAKE MED JORDBÆR A LA LCHF
SUKKERFRIE VAFLER MED KAKAOSKUM ALLA LCHF
MÆTTENDE MORGENKAFFE ALLA LCHF
LÆKKER GREEN SMOOTHIE ALLA LCHF