Skær blomkålen i grove stykker og kom alle ingredienser, undtagen citronsaft, i en gryde.
Kog op og lad det koge i 10 Minutter (Klik for at starte uret) under låg. Imens steges bacon for sig selv.
Når det har kogt, skal suppen blendes helt fint. Juster konsistensen med mere grøntsagsboullion, hvis den er for fyldig.
Til sidst kan du smage til med citronsaften og salt og peber. Serveres med bacon på toppen og evt. friske urter.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær blomkålen i grove stykker og kom alle ingredienser, undtagen citronsaft, i en gryde.
Kog op og lad det koge i 10 Minutter (Klik for at starte uret) under låg. Imens steges bacon for sig selv.
Når det har kogt, skal suppen blendes helt fint. Juster konsistensen med mere grøntsagsboullion, hvis den er for fyldig.
Til sidst kan du smage til med citronsaften og salt og peber. Serveres med bacon på toppen og evt. friske urter.




Skriv en kommentar