Loading...

CREMET RISOTTO MED SVAMPE, OST OG DET HELE

CREMET RISOTTO MED SVAMPE, OST OG DET HELE
CREMET & NEM BLOMKÅLSSUPPE MED KNAS
SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF
CREMET RISOTTO MED SVAMPE, OST OG DET HELE

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADØvetKATEGORI,

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse5 minsTilberedning40 minsTid i alt45 mins

4 Personer
 400 g Risotto ris
 50 g Soltørrede tomater (Kan undlades)
 1 Løg
 1 Fed hvidløg
 8 dl Grøntsags bouillon
 2 dl Fløde
 50 g Parmesanost
 300 g Svampe (Jeg bruger shiitake og karl johan)
 Salt & Peber
 Persille

Fremgangsmåde
1

Hak løg og hvidløg.

2

Rens svampene og steg dem på en tør pande til de har fået lidt farve. Tilføj derefter 2 spsk smør og lad dem suge det hele. Stil dem derefter væk.

3

Svits løg og hvidløg i en gryde i lidt olie, kom risene i og rør rundt i et par minutter ved middelvarme.

4

Tilsæt lidt efter lidt væsken. Start med fløden. Det er vigtigt at der konstant røres i gryden.

5

Når alt væsken er absorberet hældes svampene og parmesanosten i og anrettes med persille ovenpå. Bon appetit.

Ingredienser

4 Personer
 400 g Risotto ris
 50 g Soltørrede tomater (Kan undlades)
 1 Løg
 1 Fed hvidløg
 8 dl Grøntsags bouillon
 2 dl Fløde
 50 g Parmesanost
 300 g Svampe (Jeg bruger shiitake og karl johan)
 Salt & Peber
 Persille

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Hak løg og hvidløg.

2

Rens svampene og steg dem på en tør pande til de har fået lidt farve. Tilføj derefter 2 spsk smør og lad dem suge det hele. Stil dem derefter væk.

3

Svits løg og hvidløg i en gryde i lidt olie, kom risene i og rør rundt i et par minutter ved middelvarme.

4

Tilsæt lidt efter lidt væsken. Start med fløden. Det er vigtigt at der konstant røres i gryden.

5

Når alt væsken er absorberet hældes svampene og parmesanosten i og anrettes med persille ovenpå. Bon appetit.

CREMET RISOTTO MED SVAMPE OG DET HELE
CREMET RISOTTO MED SVAMPE, OST OG DET HELE
CREMET & NEM BLOMKÅLSSUPPE MED KNAS
SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF
CREMET RISOTTO MED SVAMPE, OST OG DET HELE