Loading...

CRISPY KYLLING MED GUACAMOLE OG SALAT ALLA LCHF

tomatsalat
kylling
guacamole

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning20 minsTid i alt30 mins

Crispy kylling 4 personer
 600 g Kyllingeinderfilet
 1 Æg
 150 g Flæskesvær
 Salt og peber
Guacamole
 2 Modne avocado
 1,50 spsk Creme fraiche
 1 Fed hvidløg
 Smagt til med salt, peber og citronsaft
Kan serveres med salat, som f.eks. tomatsalat med tomater, feta og løg.

Fremgangsmåde:
1

Mal flæskesværene til groft "mel" i en blender eller foodprocessor. Men ikke for meget, der skal stadig være lidt knas i.

2

Pisk ægget i en dyb tallerken.

3

Vend kyllingen i ægget først, og derefter i flæskesværsmelet.

4

Varm en pande op, med olie eller smør på og steg til de er sprøde og gennemstegte.

5

Imens laves der guacamole. Mos avocado og bland med de andre ingredienser.

6

Server eventuelt med en tomatsalat. Bon appetit.

Ingredienser

Crispy kylling 4 personer
 600 g Kyllingeinderfilet
 1 Æg
 150 g Flæskesvær
 Salt og peber
Guacamole
 2 Modne avocado
 1,50 spsk Creme fraiche
 1 Fed hvidløg
 Smagt til med salt, peber og citronsaft
Kan serveres med salat, som f.eks. tomatsalat med tomater, feta og løg.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Mal flæskesværene til groft "mel" i en blender eller foodprocessor. Men ikke for meget, der skal stadig være lidt knas i.

2

Pisk ægget i en dyb tallerken.

3

Vend kyllingen i ægget først, og derefter i flæskesværsmelet.

4

Varm en pande op, med olie eller smør på og steg til de er sprøde og gennemstegte.

5

Imens laves der guacamole. Mos avocado og bland med de andre ingredienser.

6

Server eventuelt med en tomatsalat. Bon appetit.

CRISPY KYLLING MED GUACAMOLE OG SALAT A LA LCHF
tomatsalat
kylling
guacamole