Tænd ovnen på 180 grader. Bland mel, farin og kokosmel sammen. Tilsæt dernæst smeltet smør og bland igen.
Fordel massen i et fad på ca. 20x28 cm, beklædt med bagepapir. Tryk den godt ned, så den er jævn. Bag den i ca. 20 minutter, eller indtil den har fået lidt farve.
Kom alle ingredienserne sammen i en gryde, og lad det koge ved middelvarme, imens bunden er i ovnen.
Vær opmærksom på at det ikk brænder på i bunden. Lad det koge i ca. 10 minutter.
Hæld derefter karamelfyldet på den bagte kage, og bag den igen i ca. 20 minutter. Det vil boble og blive mørkt, men det er helt okay.
Efter de 20 minutter, er den stadig lidt "blævrende", men sætter sig på køl.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Tilsæt kokosolien, når chokoladen er smeltet og rør det rundt til en ensartet masse.
Hæld derefter den smeltede chokolade på den kolde karamel og pynt. Stil den på køl i mindst 2 timer eller til dagen efter.
Skær ud i den størrelse du ønsker. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader. Bland mel, farin og kokosmel sammen. Tilsæt dernæst smeltet smør og bland igen.
Fordel massen i et fad på ca. 20x28 cm, beklædt med bagepapir. Tryk den godt ned, så den er jævn. Bag den i ca. 20 minutter, eller indtil den har fået lidt farve.
Kom alle ingredienserne sammen i en gryde, og lad det koge ved middelvarme, imens bunden er i ovnen.
Vær opmærksom på at det ikk brænder på i bunden. Lad det koge i ca. 10 minutter.
Hæld derefter karamelfyldet på den bagte kage, og bag den igen i ca. 20 minutter. Det vil boble og blive mørkt, men det er helt okay.
Efter de 20 minutter, er den stadig lidt "blævrende", men sætter sig på køl.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Tilsæt kokosolien, når chokoladen er smeltet og rør det rundt til en ensartet masse.
Hæld derefter den smeltede chokolade på den kolde karamel og pynt. Stil den på køl i mindst 2 timer eller til dagen efter.
Skær ud i den størrelse du ønsker. Bon appetit.









Skriv en kommentar