Opvarm ovnen på 200 grader. Alle rodfrugterne skæres grovt, og vendes i olivenolie med salt og peber.
Derefter fordeles de i et ovnfast fad, og sættes i ovnen i ca. 45 Minutes (Tryk for at starte uret).
Imens hakkes persillen og blandes med de ristede sesamfrø.
Når rodfrugterne er færdige, hældes persilleblandingen over. Disse rodfrugter kan serveres med hvilket som helst stykke kød. Vi fik lam til, hvilket var super lækkert. Men det kan også serveres med noget nemmere, som f.eks. kyllingebryst. Bon Appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen på 200 grader. Alle rodfrugterne skæres grovt, og vendes i olivenolie med salt og peber.
Derefter fordeles de i et ovnfast fad, og sættes i ovnen i ca. 45 Minutes (Tryk for at starte uret).
Imens hakkes persillen og blandes med de ristede sesamfrø.
Når rodfrugterne er færdige, hældes persilleblandingen over. Disse rodfrugter kan serveres med hvilket som helst stykke kød. Vi fik lam til, hvilket var super lækkert. Men det kan også serveres med noget nemmere, som f.eks. kyllingebryst. Bon Appetit.




Skriv en kommentar