Loading...

FISH AND CHIPS MED GLASKÅL A LA LCHF

SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF
glaskål
HURTIGT MORGENBRØD ALLA LCHF

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning30 minsTid i alt40 mins

2 Personer
 2 Stykker Torsk (225 g)
 1 Hel glaskål
 1 Æg
 60 g Mandelmel
 60 g Revet parmesanost
 Paprika, salt, peber, løgpulver og olie til friturestegning.
 Mayonaise til servering

Fremgangsmåde
1

Tænd ovnen på 200 grader. Skræl glaskålen, og skær i små stave. Vend i olie, salt og paprika. Varm i ovnen til de er gyldne.

2

Imens opvarmes ca. 225ml olie i en gryde. Torsken skæres i små stykker.

3

Bland mandelmel, parmesanost, salt, peber og løgpulver på en tallerken. Og slå et æg ud i en dyb tallerken.

4

Tag de små stykker torsk, og vend først i melblandingen, derefter æg, og så i melblandingen igen.

5

Hæld i den varme friture og tag op, når de er gyldne (Hav et låg til gryden ved dig, i tilfælde af ild).

6

Server med glaskål fritter og mayonaise. Bon Appetit.

Ingredienser

2 Personer
 2 Stykker Torsk (225 g)
 1 Hel glaskål
 1 Æg
 60 g Mandelmel
 60 g Revet parmesanost
 Paprika, salt, peber, løgpulver og olie til friturestegning.
 Mayonaise til servering

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Tænd ovnen på 200 grader. Skræl glaskålen, og skær i små stave. Vend i olie, salt og paprika. Varm i ovnen til de er gyldne.

2

Imens opvarmes ca. 225ml olie i en gryde. Torsken skæres i små stykker.

3

Bland mandelmel, parmesanost, salt, peber og løgpulver på en tallerken. Og slå et æg ud i en dyb tallerken.

4

Tag de små stykker torsk, og vend først i melblandingen, derefter æg, og så i melblandingen igen.

5

Hæld i den varme friture og tag op, når de er gyldne (Hav et låg til gryden ved dig, i tilfælde af ild).

6

Server med glaskål fritter og mayonaise. Bon Appetit.

FISH AND CHIPS MED GLASKÅL A LA LCHF
SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF
glaskål
HURTIGT MORGENBRØD ALLA LCHF