Tænd ovnen på 200 grader. Skræl glaskålen, og skær i små stave. Vend i olie, salt og paprika. Varm i ovnen til de er gyldne.
Imens opvarmes ca. 225ml olie i en gryde. Torsken skæres i små stykker.
Bland mandelmel, parmesanost, salt, peber og løgpulver på en tallerken. Og slå et æg ud i en dyb tallerken.
Tag de små stykker torsk, og vend først i melblandingen, derefter æg, og så i melblandingen igen.
Hæld i den varme friture og tag op, når de er gyldne (Hav et låg til gryden ved dig, i tilfælde af ild).
Server med glaskål fritter og mayonaise. Bon Appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl glaskålen, og skær i små stave. Vend i olie, salt og paprika. Varm i ovnen til de er gyldne.
Imens opvarmes ca. 225ml olie i en gryde. Torsken skæres i små stykker.
Bland mandelmel, parmesanost, salt, peber og løgpulver på en tallerken. Og slå et æg ud i en dyb tallerken.
Tag de små stykker torsk, og vend først i melblandingen, derefter æg, og så i melblandingen igen.
Hæld i den varme friture og tag op, når de er gyldne (Hav et låg til gryden ved dig, i tilfælde af ild).
Server med glaskål fritter og mayonaise. Bon Appetit.









Skriv en kommentar