Rør kraftigt rundt indtil det er helt blandet, og lad det så afkøle i 2 Minutter (Tryk for at starte uret).
Rør æggene i, sammen med mandelmel.
Fortsæt med at røre, indtil det ligner en dej. Obs på at det kan tage et par minutter. Ælt derefter, og tilføj evt. en spsk mandelmel, hvis den stadig er fugtig.
Form dejen til en lang rulle, som er ca. 2,5cm i diameter, og skær små stykker der er ca. 1,25cm høj.
Put dem i fryseren i 15 Minutter (Tryk for at starte uret).
Bring en koge med letsaltet vand i let kog, ikke for kraftigt, da de ellers vil falde fra hinanden.
Kog dem i 1-2 minutter, eller indtil de flyder.
Tag dem forsigtigt op, evt. med en spatel og lig dem på et stykke køkkenrulle til tørring i 5 Minutter (Tryk for at starte uret). Jeg ville som sagt servere disse med flødesovs krydret med timian, salt og peber. Evt lidt bacon og parmesan på toppen. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rør kraftigt rundt indtil det er helt blandet, og lad det så afkøle i 2 Minutter (Tryk for at starte uret).
Rør æggene i, sammen med mandelmel.
Fortsæt med at røre, indtil det ligner en dej. Obs på at det kan tage et par minutter. Ælt derefter, og tilføj evt. en spsk mandelmel, hvis den stadig er fugtig.
Form dejen til en lang rulle, som er ca. 2,5cm i diameter, og skær små stykker der er ca. 1,25cm høj.
Put dem i fryseren i 15 Minutter (Tryk for at starte uret).
Bring en koge med letsaltet vand i let kog, ikke for kraftigt, da de ellers vil falde fra hinanden.
Kog dem i 1-2 minutter, eller indtil de flyder.
Tag dem forsigtigt op, evt. med en spatel og lig dem på et stykke køkkenrulle til tørring i 5 Minutter (Tryk for at starte uret). Jeg ville som sagt servere disse med flødesovs krydret med timian, salt og peber. Evt lidt bacon og parmesan på toppen. Bon appetit.




Skriv en kommentar