Loading...

GNOCCHI I FLØDESOVS MED PARMESAN ALLA LCHF

HURTIGT MORGENBRØD ALLA LCHF
SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF
GNOCCHI I FLØDESOVS MED PARMESAN ALLA LCHF

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADØvetKATEGORI,

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse35 minsTilberedning5 minsTid i alt40 mins

5 Personer
 250 g Mandelmel
 250 g Mozzarellaost
 120 g Smør
 1 Stort æg
 1 Æggehvide
Tilbehør kan være alt lige fra en tomatsovs til flødesovs afhængigt af ønsker. Men jeg ville lave den med flødesovs til og lidt parmesan på toppen.

Fremgangsmåde:
1

Kombiner mozzarellaost og smør i en mellemskål og put den i mikrobølgeovnen i 2 Minutter (Tryk for at starte uret)[/cooked-t]. Rør det rundt, og put det i mikrobølgeovnen i endnu et minut.

2

Rør kraftigt rundt indtil det er helt blandet, og lad det så afkøle i 2 Minutter (Tryk for at starte uret).

3

Rør æggene i, sammen med mandelmel.

4

Fortsæt med at røre, indtil det ligner en dej. Obs på at det kan tage et par minutter. Ælt derefter, og tilføj evt. en spsk mandelmel, hvis den stadig er fugtig.

5

Form dejen til en lang rulle, som er ca. 2,5cm i diameter, og skær små stykker der er ca. 1,25cm høj.

7

Bring en koge med letsaltet vand i let kog, ikke for kraftigt, da de ellers vil falde fra hinanden.

8

Kog dem i 1-2 minutter, eller indtil de flyder.

9

Tag dem forsigtigt op, evt. med en spatel og lig dem på et stykke køkkenrulle til tørring i 5 Minutter (Tryk for at starte uret). Jeg ville som sagt servere disse med flødesovs krydret med timian, salt og peber. Evt lidt bacon og parmesan på toppen. Bon appetit.

Ingredienser

5 Personer
 250 g Mandelmel
 250 g Mozzarellaost
 120 g Smør
 1 Stort æg
 1 Æggehvide
Tilbehør kan være alt lige fra en tomatsovs til flødesovs afhængigt af ønsker. Men jeg ville lave den med flødesovs til og lidt parmesan på toppen.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Kombiner mozzarellaost og smør i en mellemskål og put den i mikrobølgeovnen i 2 Minutter (Tryk for at starte uret)[/cooked-t]. Rør det rundt, og put det i mikrobølgeovnen i endnu et minut.

2

Rør kraftigt rundt indtil det er helt blandet, og lad det så afkøle i 2 Minutter (Tryk for at starte uret).

3

Rør æggene i, sammen med mandelmel.

4

Fortsæt med at røre, indtil det ligner en dej. Obs på at det kan tage et par minutter. Ælt derefter, og tilføj evt. en spsk mandelmel, hvis den stadig er fugtig.

5

Form dejen til en lang rulle, som er ca. 2,5cm i diameter, og skær små stykker der er ca. 1,25cm høj.

7

Bring en koge med letsaltet vand i let kog, ikke for kraftigt, da de ellers vil falde fra hinanden.

8

Kog dem i 1-2 minutter, eller indtil de flyder.

9

Tag dem forsigtigt op, evt. med en spatel og lig dem på et stykke køkkenrulle til tørring i 5 Minutter (Tryk for at starte uret). Jeg ville som sagt servere disse med flødesovs krydret med timian, salt og peber. Evt lidt bacon og parmesan på toppen. Bon appetit.

GNOCCHI I FLØDESOVS MED PARMESAN A LA LCHF
HURTIGT MORGENBRØD ALLA LCHF
SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF
GNOCCHI I FLØDESOVS MED PARMESAN ALLA LCHF