Loading...

GRØNTSAGS GRATIN MED PARMESANOST OG TILBEHØR ALLA LCHF

knoldselleri
glaskål
SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF
GRØNTSAGS GRATIN

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning20 minsTid i alt30 mins

Gratin (2 Personer)
 150 g Knoldselleri
 100 g Glaskål
 2 Fed hvidløg
 2 dl Fløde
 20 g Parmesan
 Salt, peber og muskatnød.
Til denne ret kan der vælges det tilbehør man ønsker. Jeg lavede entrecote og en let salat med spinat, tomater og saltede mandler.

Fremgangsmåde
1

Tænd ovnen på 200 grader.

2

Skræl grøntsager og skær dem i små stykker.

3

Hæld fløden i en gryde og sæt det på middelvarme. Tilsæt grøntsager, hvidløg og krydderier. Lad det stå og simre i 10 Minutter.

4

Tilsæt parmesanost og rør rundt og lad det igen stå nogle minutter.

5

Hæld derefter i en ovnfast fad. Og riv lidt parmesanost ovenpå.

6

Bag I ovnen indtil osten er lidt gylden. Server med valgfrit tilbehør. Bon appetit.

Ingredienser

Gratin (2 Personer)
 150 g Knoldselleri
 100 g Glaskål
 2 Fed hvidløg
 2 dl Fløde
 20 g Parmesan
 Salt, peber og muskatnød.
Til denne ret kan der vælges det tilbehør man ønsker. Jeg lavede entrecote og en let salat med spinat, tomater og saltede mandler.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Tænd ovnen på 200 grader.

2

Skræl grøntsager og skær dem i små stykker.

3

Hæld fløden i en gryde og sæt det på middelvarme. Tilsæt grøntsager, hvidløg og krydderier. Lad det stå og simre i 10 Minutter.

4

Tilsæt parmesanost og rør rundt og lad det igen stå nogle minutter.

5

Hæld derefter i en ovnfast fad. Og riv lidt parmesanost ovenpå.

6

Bag I ovnen indtil osten er lidt gylden. Server med valgfrit tilbehør. Bon appetit.

GRØNTSAGS GRATIN MED PARMESANOST OG TILBEHØR A LA LCHF
knoldselleri
glaskål
SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF
GRØNTSAGS GRATIN