Loading...

GULERODSKAGE MED CREAM ALLA GLUTENFRI

GULERODSKAGE MED CREAM ALLA GLUTENFRI
GULERODSKAGE MED CREAM ALLA GLUTENFRI
GULERODSKAGE MED CREAM ALLA GLUTENFRI
GULERODSKAGE MED CREAM ALLA GLUTENFRI

FORFATTERNannaKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner

Gulerodskage
 3 Æg
 100 g Gulerødder
 4 spsk Yaconsirup eller alm. sirup
 1 spsk Citronsaft
 1 spsk Vaniljepulver
 2 tsk Kanel
 50 g Smør + lidt til formen
 75 g Valnødder
 150 g Mandelmel
 1 tsk Bagepulver
Flødeostcream
 200 g Flødeost natural
 200 g Creme fraiche eller græsk yogurt
 2 spsk Yacon sirup eller alm. sirup
 Skal af 1 usprøjtet citron
 1 spsk Citronsaft
 2 tsk Vaniljepulver

Fremgangsmåde:
Gulerodskagen
1

Tænd ovnen på 175°. Beklæd bunden af springformen med bagepapir, og smør siderne med smør.

2

Del derefter æggene i blommer og hvider. Skræl og riv gulerødderne.

3

Rør æggeblommer sammen med gulerødder, sirup, citronsaft, vaniljepulver og kanel i en skål. Smelt smørret, og rør det i dejen.

4

Hak valnødderne. Rør valnødder, mandelmel, bagepulver i dejen.

5

Pisk æggehviderne stive med en elpisker eller i en røremaskine, og vend dem forsigtigt i dejen.

6

Fordel dejen i springformen, og bag kagen i ovnen i 50 Minutes. Lad den køle helt af.

Flødeostcreamen
7

Pisk alle ingredienser til flødeostcremen sammen til en jævn masse, og fordel den på den afkølede kage inden servering.

Ingredienser

Gulerodskage
 3 Æg
 100 g Gulerødder
 4 spsk Yaconsirup eller alm. sirup
 1 spsk Citronsaft
 1 spsk Vaniljepulver
 2 tsk Kanel
 50 g Smør + lidt til formen
 75 g Valnødder
 150 g Mandelmel
 1 tsk Bagepulver
Flødeostcream
 200 g Flødeost natural
 200 g Creme fraiche eller græsk yogurt
 2 spsk Yacon sirup eller alm. sirup
 Skal af 1 usprøjtet citron
 1 spsk Citronsaft
 2 tsk Vaniljepulver

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
Gulerodskagen
1

Tænd ovnen på 175°. Beklæd bunden af springformen med bagepapir, og smør siderne med smør.

2

Del derefter æggene i blommer og hvider. Skræl og riv gulerødderne.

3

Rør æggeblommer sammen med gulerødder, sirup, citronsaft, vaniljepulver og kanel i en skål. Smelt smørret, og rør det i dejen.

4

Hak valnødderne. Rør valnødder, mandelmel, bagepulver i dejen.

5

Pisk æggehviderne stive med en elpisker eller i en røremaskine, og vend dem forsigtigt i dejen.

6

Fordel dejen i springformen, og bag kagen i ovnen i 50 Minutes. Lad den køle helt af.

Flødeostcreamen
7

Pisk alle ingredienser til flødeostcremen sammen til en jævn masse, og fordel den på den afkølede kage inden servering.

GULERODSKAGE MED FLØDEOSTCREAM A LA GLUTENFRIT
GULERODSKAGE MED CREAM ALLA GLUTENFRI
GULERODSKAGE MED CREAM ALLA GLUTENFRI
GULERODSKAGE MED CREAM ALLA GLUTENFRI
GULERODSKAGE MED CREAM ALLA GLUTENFRI