Loading...

KRYDRET THAIRET MED KYLLING ALLA LCHF

KRYDRET THAIRET MED KYLLING ALLA LCHF
KRYDRET THAIRET MED KYLLING ALLA LCHF
KRYDRET THAIRET MED KYLLING ALLA LCHF
KRYDRET THAIRET MED KYLLING ALLA LCHF

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning40 minsTid i alt50 mins

2 Personer
 2 stk. Kyllingebryst
 2 Dåser kokosmælk
 1 tsk Karrypasta, grøn eller rød
 2 Fed hvidløg
 1 Løg
 1 Grøntsagsbouillon
 1 Kyllingebouillon
 1 Blomkål til ris (Hvis man ønsker en LCHF/Glutenfri version)
 Ønskede grøntsager - Der kan både bruges frosne eller friske
 Evt. Nødder og kokosmel til ovenpå
 Krydderier - Jeg plejer at bruge karry, salt, peber og gurkemeje.

Fremgangsmåde:
1

Kylling, løg og hvidløg skæres i små stykker og svitses med karrypasta og karry. Mængden af de to afhænger af hvor stærk man ønsker den.

2

Efter det har fået lidt farve, hældes kokosmælk i og bringes i kog. Derefter tilsættes bouillon terningerne. Imens rives blomkål til ris.

3

Der smages til med forskellige krydderier, så den har den ønskede smag. Kog vand til at hælde over blomkålsris.

4

Grøntsagerne hældes i. Jeg hælder dem i så sent, da jeg ønsker at de har bid. Retten skal stå og simre.

5

Det kogte vand hældes over blomkålsrisene, og skal stå i 1 minut, før det hældes i en si.

6

Det anrettes og kan eventuelt pyntes med nødder og kokosmel. Bon appetit.

Ingredienser

2 Personer
 2 stk. Kyllingebryst
 2 Dåser kokosmælk
 1 tsk Karrypasta, grøn eller rød
 2 Fed hvidløg
 1 Løg
 1 Grøntsagsbouillon
 1 Kyllingebouillon
 1 Blomkål til ris (Hvis man ønsker en LCHF/Glutenfri version)
 Ønskede grøntsager - Der kan både bruges frosne eller friske
 Evt. Nødder og kokosmel til ovenpå
 Krydderier - Jeg plejer at bruge karry, salt, peber og gurkemeje.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Kylling, løg og hvidløg skæres i små stykker og svitses med karrypasta og karry. Mængden af de to afhænger af hvor stærk man ønsker den.

2

Efter det har fået lidt farve, hældes kokosmælk i og bringes i kog. Derefter tilsættes bouillon terningerne. Imens rives blomkål til ris.

3

Der smages til med forskellige krydderier, så den har den ønskede smag. Kog vand til at hælde over blomkålsris.

4

Grøntsagerne hældes i. Jeg hælder dem i så sent, da jeg ønsker at de har bid. Retten skal stå og simre.

5

Det kogte vand hældes over blomkålsrisene, og skal stå i 1 minut, før det hældes i en si.

6

Det anrettes og kan eventuelt pyntes med nødder og kokosmel. Bon appetit.

KRYDRET THAIRET MED KYLLING A LA LCHF
KRYDRET THAIRET MED KYLLING ALLA LCHF
KRYDRET THAIRET MED KYLLING ALLA LCHF
KRYDRET THAIRET MED KYLLING ALLA LCHF
KRYDRET THAIRET MED KYLLING ALLA LCHF