Kylling, løg og hvidløg skæres i små stykker og svitses med karrypasta og karry. Mængden af de to afhænger af hvor stærk man ønsker den.
Efter det har fået lidt farve, hældes kokosmælk i og bringes i kog. Derefter tilsættes bouillon terningerne. Imens rives blomkål til ris.
Der smages til med forskellige krydderier, så den har den ønskede smag. Kog vand til at hælde over blomkålsris.
Grøntsagerne hældes i. Jeg hælder dem i så sent, da jeg ønsker at de har bid. Retten skal stå og simre.
Det kogte vand hældes over blomkålsrisene, og skal stå i 1 minut, før det hældes i en si.
Det anrettes og kan eventuelt pyntes med nødder og kokosmel. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kylling, løg og hvidløg skæres i små stykker og svitses med karrypasta og karry. Mængden af de to afhænger af hvor stærk man ønsker den.
Efter det har fået lidt farve, hældes kokosmælk i og bringes i kog. Derefter tilsættes bouillon terningerne. Imens rives blomkål til ris.
Der smages til med forskellige krydderier, så den har den ønskede smag. Kog vand til at hælde over blomkålsris.
Grøntsagerne hældes i. Jeg hælder dem i så sent, da jeg ønsker at de har bid. Retten skal stå og simre.
Det kogte vand hældes over blomkålsrisene, og skal stå i 1 minut, før det hældes i en si.
Det anrettes og kan eventuelt pyntes med nødder og kokosmel. Bon appetit.




Skriv en kommentar