2 Personer
2 Kyllingebryster
2 Avocadoer
4 Tomater
30 g Agurk
Rucola & Rødløg
Kan evt. serveres med LCHF brød og valgfri dressing.
Fremgangsmåde
1
Steg kyllingebrysterne til de er færdige.
2
Imens skæres grøntsagerne ud, og blandes sammen.
3
Når kyllingen er færdig, skæres den ud og blandes sammen med salaten. Serveres med salt og peber på toppen. Bon appetit.
Ingredienser
2 Personer
2 Kyllingebryster
2 Avocadoer
4 Tomater
30 g Agurk
Rucola & Rødløg
Kan evt. serveres med LCHF brød og valgfri dressing.
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
1
Steg kyllingebrysterne til de er færdige.
2
Imens skæres grøntsagerne ud, og blandes sammen.
3
Når kyllingen er færdig, skæres den ud og blandes sammen med salaten. Serveres med salt og peber på toppen. Bon appetit.









Skriv en kommentar