Loading...

NØDDE RUGBRØD ALLA LCHF & GLUTENFRI

NØDDEKAGE MED KARAMEL, BÆR & SKUM ALLA LCHF
MÆTTENDE MORGENKAFFE ALLA LCHF
Ost
EN KLASSISK AVOCADOMAD MED ET PIFT

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI,

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning1 hr 10 minsTid i alt1 hr 20 mins

1 Stort brød
 100 g Hørfrø
 100 g Solsikkekerner
 100 g Græskarkerner
 100 g Sesamfrø
 100 g Hakkede mandler
 50 g Hakkede valnødder
 5 Æg
 2 tsk Salt
 1 dl Mild olivenolie
 Evt. en håndfuld ost
Man kan vælge de kerner eller frø man har, bare der er samme mængde.

Fremgangsmåde:
1

Bland alle kerner, frø og nødder med salt og olie i en skål og lad dem stå lidt.

2

Pisk æggene godt sammen i en anden skål, og hæld dem derefter i blandingen med nødder og kerner, sammen med de revne ost og rør, så det hele er grundigt blandet.

3

Hæld dejen ned i en rugbrødsform smurt med smør, og bag brødet i 70 Minutter (Tryk for at starte uret) ved 160 grader midt i ovnen.

4

Når brødet er færdigt, er det vigtigt at det får lov til at afkøle ude af formen.

Ingredienser

1 Stort brød
 100 g Hørfrø
 100 g Solsikkekerner
 100 g Græskarkerner
 100 g Sesamfrø
 100 g Hakkede mandler
 50 g Hakkede valnødder
 5 Æg
 2 tsk Salt
 1 dl Mild olivenolie
 Evt. en håndfuld ost
Man kan vælge de kerner eller frø man har, bare der er samme mængde.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Bland alle kerner, frø og nødder med salt og olie i en skål og lad dem stå lidt.

2

Pisk æggene godt sammen i en anden skål, og hæld dem derefter i blandingen med nødder og kerner, sammen med de revne ost og rør, så det hele er grundigt blandet.

3

Hæld dejen ned i en rugbrødsform smurt med smør, og bag brødet i 70 Minutter (Tryk for at starte uret) ved 160 grader midt i ovnen.

4

Når brødet er færdigt, er det vigtigt at det får lov til at afkøle ude af formen.

NØDDE RUGBRØD A LA LCHF & GLUTENFRIT
NØDDEKAGE MED KARAMEL, BÆR & SKUM ALLA LCHF
MÆTTENDE MORGENKAFFE ALLA LCHF
Ost
EN KLASSISK AVOCADOMAD MED ET PIFT