Bland alle kerner, frø og nødder med salt og olie i en skål og lad dem stå lidt.
Pisk æggene godt sammen i en anden skål, og hæld dem derefter i blandingen med nødder og kerner, sammen med de revne ost og rør, så det hele er grundigt blandet.
Hæld dejen ned i en rugbrødsform smurt med smør, og bag brødet i 70 Minutter (Tryk for at starte uret) ved 160 grader midt i ovnen.
Når brødet er færdigt, er det vigtigt at det får lov til at afkøle ude af formen.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland alle kerner, frø og nødder med salt og olie i en skål og lad dem stå lidt.
Pisk æggene godt sammen i en anden skål, og hæld dem derefter i blandingen med nødder og kerner, sammen med de revne ost og rør, så det hele er grundigt blandet.
Hæld dejen ned i en rugbrødsform smurt med smør, og bag brødet i 70 Minutter (Tryk for at starte uret) ved 160 grader midt i ovnen.
Når brødet er færdigt, er det vigtigt at det får lov til at afkøle ude af formen.




Skriv en kommentar