Bag om Nannafraiche.dk

 

Om

Til dig der læser med på denne hjemmeside, først og fremmest tak for det. Jeg håber at du er blevet inspireret, for det er det jeg ønsker med dette madunivers, at inspirere til at lave lækker mad, og til balance med mad. 

Hvem er Nannafraiche?

For lige at starte med lidt standard information. Jeg hedder Nanna, er 26 år og bor i Skanderborg med min kæreste og 3 bonusbørn på deltid. Jeg arbejder som farmakonom på et apotek, jeg har lavet lidt forskelligt siden jeg blev uddannet i 2016. Men min interesse for sundhed og velvære brænder igennem, ligemeget hvad jeg laver.

Mad og jeg har ikke altid været de bedste venner, jeg fik konstateret bulimi da jeg var 19, i virkeligheden har jeg nok haft en spiseforstyrrelse i længere tid end det, måske siden jeg var barn. De seneste par år, har jeg dog ikke mærket meget til den, kun i den forbindelse med balance i forhold til mad. Jeg har kæmpet for at finde den, og jeg kæmper stadig. Dette madunivers er mig, der er godt på vej, og gerne vil dele det med andre.

Jeg har fundet ud af at livsstile som LCHF, lowcarb og glutenfrit passer min krop og mit sind rigtig godt. Men jeg er ikke fanatisk, jeg lever stadig mit liv med blandselv slik om fredagen. Dette madunivers er en god blanding af det hele, og nøgleordet er balance.

Jeg håber at i bliver inspireret. God fornøjelse.

Signatur
Profil Nannafraiche

LAD OS SNAKKE SAMMEN

Hvis du har lyst til at samarbejde med mig, kan du kontakte mig nedenfor. Jeg ser frem til at høre fra dig.
KONTAKT MIG HER

MADPLANER PÅ
ABONNEMENT

GØR LIVET LETTERE 5 DAGE OM UGEN

Lyder mere tid i hverdagen som noget du kunne tænke dig? Så er disse madplaner lige noget for dig. Få en madplan til 5 dage, med komplet indkøbsliste og næringsindhold. Så slipper du for at udregne og du behøver ikke bryde hovedet med hvad du skal spise til aftensmad.

TILMELD DIG NU FOR 59,- PR. MDR

MADPLANER PÅ ABONNEMENT

GØR LIVET LETTERE 5 DAGE OM UGEN

KUN 59 kr,-

Få en madplan til 5 dage, med komplet indkøbsliste og næringsindhold. Så slipper du for at udregne og du behøver ikke bryde hovedet med hvad du skal spise til aftensmad.

læs mere her

Nemlig.com

Du kan også finde mig på nemlig.com