12 Boller
3 Bægre æggeblommer (6 stk i alt)
5 spsk Creme Fraiche
150 g Havartiost
5 tsk Smør
6 spsk FiberHUSK
4 tsk Bagepulver
1 tsk Salt
4 dl Pofiber
Fremgangsmåde:
1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Det hele puttes sammen i en røremaskine, og røres godt sammen. Derefter skal det stå i 15 min inden de kommer i ovnen.
3
Form ca. 12 lige store boller. Put eventuelt lidt ekstra ost på toppen.
4
Bag dem i ca. 20 min eller til de er gyldne på toppen. Lad dem køle lidt, inden de spises. Bon appetit.
Ingredienser
12 Boller
3 Bægre æggeblommer (6 stk i alt)
5 spsk Creme Fraiche
150 g Havartiost
5 tsk Smør
6 spsk FiberHUSK
4 tsk Bagepulver
1 tsk Salt
4 dl Pofiber
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde:
1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Det hele puttes sammen i en røremaskine, og røres godt sammen. Derefter skal det stå i 15 min inden de kommer i ovnen.
3
Form ca. 12 lige store boller. Put eventuelt lidt ekstra ost på toppen.
4
Bag dem i ca. 20 min eller til de er gyldne på toppen. Lad dem køle lidt, inden de spises. Bon appetit.









Hejsa,
Forsøgte mig på opskriften i dag. Dejen var en meget, meget tør konsistens. Er det korrekt, at der skal 4 dl pofiber i?
Mange hilsner Mette
Ja det er korrekt :-) Min var også mere tør, tænker at det er derfor den minder mere som “almindelige” boller i konsistens. Hvad synes du om smagen?