Loading...

RAVIOLI MED MOZZARELLA OG BROCCOLI A LA LCHF

HURTIGT MORGENBRØD ALLA LCHF
SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADØvetKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse25 minsTilberedning30 minsTid i alt55 mins

2 Personer
Ravioli
 100 g Mandelmel
 25 g Kokosmel
 2 tsk Xanthan gum
 1 Æg
 7 tsk Vand
 Lidt salt
Fyld
 400 g Spinat
 250 g Ricotta Ost
 40 g Parmesan ost
 30 g Pinjekerner (valgfrit)
 1 Æggeblomme
 Salt, peber & kardemomme
 2 Fed hvidløg
Tilbehør er dampet broccoli og mozzarella stykker.

Fremgangsmåde
Ravioli
1

Bland mandelmel, kokosmel, xanthan gum og salt I en food processor eller en røremaskine. Bland det godt sammen. Put derefter ægget i, og hæld vand i lidt efter lidt, indtil de former sig til en dej.

2

Dejen skal være være glat, men lidt klistret. Lad den hvile i husholdningsfilm i 45 minutter. Dejen kan dog gemmes i køleskabet i helt op til 5 dage.

Fyld
3

Varm olie op i en pande, tilføj hvidløg og sauter indtil de er gyldne. Tilføj spinat og skru ned for varmen. Hæld det overskydende væske fra, når de er færdige. Det er de efter et par minutter.

4

Lad det køle, og tilføj så osten og pinjekernerne.

5

Rul dejen ud med en kagerulle, og skær små cirkler. Lig en spiseskes størrelse af fyldet ovenpå, og tag en anden dej cirkel og lig ovenpå. Klem dem sammen rundt i kanten. De kan både steges, et par minutter på hver side. Men de kan også komme i kogende varm, ligesom almindelig ravioli. De skal ca. have 5 minutter, men man kan tydeligt se når de er færdige. Bon appetit.

Ingredienser

2 Personer
Ravioli
 100 g Mandelmel
 25 g Kokosmel
 2 tsk Xanthan gum
 1 Æg
 7 tsk Vand
 Lidt salt
Fyld
 400 g Spinat
 250 g Ricotta Ost
 40 g Parmesan ost
 30 g Pinjekerner (valgfrit)
 1 Æggeblomme
 Salt, peber & kardemomme
 2 Fed hvidløg
Tilbehør er dampet broccoli og mozzarella stykker.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
Ravioli
1

Bland mandelmel, kokosmel, xanthan gum og salt I en food processor eller en røremaskine. Bland det godt sammen. Put derefter ægget i, og hæld vand i lidt efter lidt, indtil de former sig til en dej.

2

Dejen skal være være glat, men lidt klistret. Lad den hvile i husholdningsfilm i 45 minutter. Dejen kan dog gemmes i køleskabet i helt op til 5 dage.

Fyld
3

Varm olie op i en pande, tilføj hvidløg og sauter indtil de er gyldne. Tilføj spinat og skru ned for varmen. Hæld det overskydende væske fra, når de er færdige. Det er de efter et par minutter.

4

Lad det køle, og tilføj så osten og pinjekernerne.

5

Rul dejen ud med en kagerulle, og skær små cirkler. Lig en spiseskes størrelse af fyldet ovenpå, og tag en anden dej cirkel og lig ovenpå. Klem dem sammen rundt i kanten. De kan både steges, et par minutter på hver side. Men de kan også komme i kogende varm, ligesom almindelig ravioli. De skal ca. have 5 minutter, men man kan tydeligt se når de er færdige. Bon appetit.

RAVIOLI MED MOZZARELLA OG BROCCOLI A LA LCHF
HURTIGT MORGENBRØD ALLA LCHF
SQUASH SPAGHETTI MED FLØDESOVS ALLA LCHF