Bland mandelmel, kokosmel, xanthan gum og salt I en food processor eller en røremaskine. Bland det godt sammen. Put derefter ægget i, og hæld vand i lidt efter lidt, indtil de former sig til en dej.
Dejen skal være være glat, men lidt klistret. Lad den hvile i husholdningsfilm i 45 minutter. Dejen kan dog gemmes i køleskabet i helt op til 5 dage.
Varm olie op i en pande, tilføj hvidløg og sauter indtil de er gyldne. Tilføj spinat og skru ned for varmen. Hæld det overskydende væske fra, når de er færdige. Det er de efter et par minutter.
Lad det køle, og tilføj så osten og pinjekernerne.
Rul dejen ud med en kagerulle, og skær små cirkler. Lig en spiseskes størrelse af fyldet ovenpå, og tag en anden dej cirkel og lig ovenpå. Klem dem sammen rundt i kanten. De kan både steges, et par minutter på hver side. Men de kan også komme i kogende varm, ligesom almindelig ravioli. De skal ca. have 5 minutter, men man kan tydeligt se når de er færdige. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland mandelmel, kokosmel, xanthan gum og salt I en food processor eller en røremaskine. Bland det godt sammen. Put derefter ægget i, og hæld vand i lidt efter lidt, indtil de former sig til en dej.
Dejen skal være være glat, men lidt klistret. Lad den hvile i husholdningsfilm i 45 minutter. Dejen kan dog gemmes i køleskabet i helt op til 5 dage.
Varm olie op i en pande, tilføj hvidløg og sauter indtil de er gyldne. Tilføj spinat og skru ned for varmen. Hæld det overskydende væske fra, når de er færdige. Det er de efter et par minutter.
Lad det køle, og tilføj så osten og pinjekernerne.
Rul dejen ud med en kagerulle, og skær små cirkler. Lig en spiseskes størrelse af fyldet ovenpå, og tag en anden dej cirkel og lig ovenpå. Klem dem sammen rundt i kanten. De kan både steges, et par minutter på hver side. Men de kan også komme i kogende varm, ligesom almindelig ravioli. De skal ca. have 5 minutter, men man kan tydeligt se når de er færdige. Bon appetit.









Skriv en kommentar