FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse5 minsTilberedning15 minsTid i alt20 mins

4 Personer
 1 Blomkål
 1 spsk Smør
 1 dl Fløde
 Salt, peber & muskatnød
Denne mos er en fantastisk base til mange retter. Den kan bruges i brændende kærlighed, istedet for kartofler til stegt flæsk og persillesovs eller sammen med stegt kylling i flødesovs.

Fremgangsmåde:
1

Skær blomkål i små buketter og kom dem i en gryde med vand, og kog dem møre.

2

Hæld vandet fra og hæld smør og fløde i, hvorefter det blendes sammen. Kan gøres i en stavblender eller i en almindelig blender.

3

Når den er blendet til en fin pure smages den til med krydderier.

4

Den er nu klar til at blive serveret med valgfrit tilbehør. Det er virkelig en klassiker hos os, og den serveres i mange forskellige retter.Bon appetit.

 

Ingredienser

4 Personer
 1 Blomkål
 1 spsk Smør
 1 dl Fløde
 Salt, peber & muskatnød
Denne mos er en fantastisk base til mange retter. Den kan bruges i brændende kærlighed, istedet for kartofler til stegt flæsk og persillesovs eller sammen med stegt kylling i flødesovs.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Skær blomkål i små buketter og kom dem i en gryde med vand, og kog dem møre.

2

Hæld vandet fra og hæld smør og fløde i, hvorefter det blendes sammen. Kan gøres i en stavblender eller i en almindelig blender.

3

Når den er blendet til en fin pure smages den til med krydderier.

4

Den er nu klar til at blive serveret med valgfrit tilbehør. Det er virkelig en klassiker hos os, og den serveres i mange forskellige retter.Bon appetit.

BLOMKÅLSMOS DER KAN BRUGES TIL DET HELE A LA LCHF