Tænd ovnen på 165 grader og smør en springform på ca. 22 cm.
Smelt smør og chokolade i en lille gryde ved lav varme.
Tag en lille skål, og bland mandelmel, kakaopulver og salt sammen.
Slå æggene ud i en anden skål (jeg brugte min røremaskine), og pisk det med sødemiddel og vaniljepulver indtil det er en blød masse. Bland melblandingen i, mens der røres og derefter chokolade massen i. Til sidst hældes de hakkede valnødder i.
Hæld blandingen i en springform og bag I ovnen i 12-18 minutter, eller indtil den har sat sig rundt i kanten. Den skal stadig være blød i midten. Lad den afkøle i 15-20 minutter.
Skru ovnen ned på 150 grader.
Put flødeosten i en skål og pisk indtil det er blødt (Jeg brugte min røremaskine). Slå æggene, sødemiddel, fløde og vaniljepulver i og pisk igen til en ensartet masse.
Hæld fyldet over brownie bunden og bag I 35-45 minutter, eller indtil kanten har sat sig. Midten skal ikke være hård, men stadig blød. Lad den køle af.
Løsn den rundt i kanten med en kniv, og put den i køleskabet i mindst 3 timer. Serveres evt. med smeltet chokolade, flødeskum og bær på toppen. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 165 grader og smør en springform på ca. 22 cm.
Smelt smør og chokolade i en lille gryde ved lav varme.
Tag en lille skål, og bland mandelmel, kakaopulver og salt sammen.
Slå æggene ud i en anden skål (jeg brugte min røremaskine), og pisk det med sødemiddel og vaniljepulver indtil det er en blød masse. Bland melblandingen i, mens der røres og derefter chokolade massen i. Til sidst hældes de hakkede valnødder i.
Hæld blandingen i en springform og bag I ovnen i 12-18 minutter, eller indtil den har sat sig rundt i kanten. Den skal stadig være blød i midten. Lad den afkøle i 15-20 minutter.
Skru ovnen ned på 150 grader.
Put flødeosten i en skål og pisk indtil det er blødt (Jeg brugte min røremaskine). Slå æggene, sødemiddel, fløde og vaniljepulver i og pisk igen til en ensartet masse.
Hæld fyldet over brownie bunden og bag I 35-45 minutter, eller indtil kanten har sat sig. Midten skal ikke være hård, men stadig blød. Lad den køle af.
Løsn den rundt i kanten med en kniv, og put den i køleskabet i mindst 3 timer. Serveres evt. med smeltet chokolade, flødeskum og bær på toppen. Bon appetit.
Skriv en kommentar