FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning40 minsTid i alt50 mins

3 Personer
 65 g Mandelmel
 90 g Revet parmesanost
 ½ Citron
 1 spsk Løgpulver
 3 Stk Kyllingebryst
 2 Fed hvidløg
 2 Håndfulde spinat
 4 dl Fløde
 1 terning kyllingebouillon
 Salt, smør peber & Olie
Kan serveres med alt lige fra blomkålsmos, blomkålsris eller en salat.

Fremgangsmåde
1

Bland mandelmel og halvdelen af parmesanosten på en stor tallerken. Tilsæt løgpulver, salt og peber.

2

Vend kyllingen i blandingen, så alle siderne er dækket. Kog vand, og hæld i en kop sammen med kyllingbouillon, lad det stå så det opløser.

3

Tag en pande og steg kyllingen til den der gylden på begge sider, ca. 6 minutter på hver side. Sæt dem til side.

4

Tag en gryde og tilsæt 1 spsk smør. Når det er smeltet, tilsættes de hakkede hvidløg og steges i ca. 1 Minut. Tilføj spinat og rør indtil det er cremet, ca. 1-2 minutter.

5

Tilsæt kyllingebouillon, fløde, saften fra den halve citron og resten af parmesanosten. Rør og smag til med mere salt og peber.

6

Tilsæt kyllingen igen, og lad det stå i ca. 5-6 minutter mere, så de er stegt færdige.

7

Pynt til sidst med citronskiver og persille. Bon appetit.

Ingredienser

3 Personer
 65 g Mandelmel
 90 g Revet parmesanost
 ½ Citron
 1 spsk Løgpulver
 3 Stk Kyllingebryst
 2 Fed hvidløg
 2 Håndfulde spinat
 4 dl Fløde
 1 terning kyllingebouillon
 Salt, smør peber & Olie
Kan serveres med alt lige fra blomkålsmos, blomkålsris eller en salat.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Bland mandelmel og halvdelen af parmesanosten på en stor tallerken. Tilsæt løgpulver, salt og peber.

2

Vend kyllingen i blandingen, så alle siderne er dækket. Kog vand, og hæld i en kop sammen med kyllingbouillon, lad det stå så det opløser.

3

Tag en pande og steg kyllingen til den der gylden på begge sider, ca. 6 minutter på hver side. Sæt dem til side.

4

Tag en gryde og tilsæt 1 spsk smør. Når det er smeltet, tilsættes de hakkede hvidløg og steges i ca. 1 Minut. Tilføj spinat og rør indtil det er cremet, ca. 1-2 minutter.

5

Tilsæt kyllingebouillon, fløde, saften fra den halve citron og resten af parmesanosten. Rør og smag til med mere salt og peber.

6

Tilsæt kyllingen igen, og lad det stå i ca. 5-6 minutter mere, så de er stegt færdige.

7

Pynt til sidst med citronskiver og persille. Bon appetit.

CREAMET CITRON OG PARMESAN KYLLING A LA LCHF