FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI,

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning20 minsTid i alt30 mins

4 Personer
 500 g Jordskokker
 1 Porrer
 2 dl Fløde
 1 l Bouillon (Jeg brugte grønsags)
 8 Skiver Bacon
 Salt, peber & Olie

Fremgangsmåde:
1

Skræl jordskokkerne, og skær dem sammen med porrer i små stykker.

2

Svits alle grøntsagerne i en stor gryde i olie.

3

Hæld bouillon og fløde over og lad det simre til grøntsagerne er møre.

4

Hæld så vandet fra, men gem det og brug det når suppen skal blendes til en cremet masse.

5

Hæld det tilbage i gryden og kog op, hvor der smages til med salt og peber. Steg imens baconstykkerne, som skal ovenpå.

6

Anret og pynt evt. med persille og bacon. Bon appetit.

Ingredienser

4 Personer
 500 g Jordskokker
 1 Porrer
 2 dl Fløde
 1 l Bouillon (Jeg brugte grønsags)
 8 Skiver Bacon
 Salt, peber & Olie

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Skræl jordskokkerne, og skær dem sammen med porrer i små stykker.

2

Svits alle grøntsagerne i en stor gryde i olie.

3

Hæld bouillon og fløde over og lad det simre til grøntsagerne er møre.

4

Hæld så vandet fra, men gem det og brug det når suppen skal blendes til en cremet masse.

5

Hæld det tilbage i gryden og kog op, hvor der smages til med salt og peber. Steg imens baconstykkerne, som skal ovenpå.

6

Anret og pynt evt. med persille og bacon. Bon appetit.

CREMET JORDSKOKKESUPPE MED KNAS A LA LCHF