FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning10 minsTid i alt20 mins

4 Personer
 1 Blomkål
 1 Fed hvidløg
 1 l Grøntsagsbouillon
 1 Drys muskatnød
 2 dl Fløde
 Salt og peber
 Lidt olivenolie
 Lidt citron
 8 Skiver bacon

Fremgangsmåde:
1

Skær blomkålen i grove stykker og kom alle ingredienser, undtagen citronsaft, i en gryde.

2

Kog op og lad det koge i 10 Minutter (Klik for at starte uret) under låg. Imens steges bacon for sig selv.

3

Når det har kogt, skal suppen blendes helt fint. Juster konsistensen med mere grøntsagsboullion, hvis den er for fyldig.

4

Til sidst kan du smage til med citronsaften og salt og peber. Serveres med bacon på toppen og evt. friske urter.

Ingredienser

4 Personer
 1 Blomkål
 1 Fed hvidløg
 1 l Grøntsagsbouillon
 1 Drys muskatnød
 2 dl Fløde
 Salt og peber
 Lidt olivenolie
 Lidt citron
 8 Skiver bacon

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Skær blomkålen i grove stykker og kom alle ingredienser, undtagen citronsaft, i en gryde.

2

Kog op og lad det koge i 10 Minutter (Klik for at starte uret) under låg. Imens steges bacon for sig selv.

3

Når det har kogt, skal suppen blendes helt fint. Juster konsistensen med mere grøntsagsboullion, hvis den er for fyldig.

4

Til sidst kan du smage til med citronsaften og salt og peber. Serveres med bacon på toppen og evt. friske urter.

CREMET OG NEM BLOMKÅLSSUPPE MED KNAS A LA LCHF