Mal flæskesværene til groft "mel" i en blender eller foodprocessor. Men ikke for meget, der skal stadig være lidt knas i.
Pisk ægget i en dyb tallerken.
Vend kyllingen i ægget først, og derefter i flæskesværsmelet.
Varm en pande op, med olie eller smør på og steg til de er sprøde og gennemstegte.
Imens laves der guacamole. Mos avocado og bland med de andre ingredienser.
Server eventuelt med en tomatsalat. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Mal flæskesværene til groft "mel" i en blender eller foodprocessor. Men ikke for meget, der skal stadig være lidt knas i.
Pisk ægget i en dyb tallerken.
Vend kyllingen i ægget først, og derefter i flæskesværsmelet.
Varm en pande op, med olie eller smør på og steg til de er sprøde og gennemstegte.
Imens laves der guacamole. Mos avocado og bland med de andre ingredienser.
Server eventuelt med en tomatsalat. Bon appetit.
Skriv en kommentar