Muligheder

CRISPY KYLLING MED GUACAMOLE OG SALAT A LA LCHF

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner Forberedelse10 minsTilberedning20 minsTid i alt30 mins

Crispy kylling 4 personer
 600 g Kyllingeinderfilet
 1 Æg
 150 g Flæskesvær
 Salt og peber
Guacamole
 2 Modne avocado
 1,50 spsk Creme fraiche
 1 Fed hvidløg
 Smagt til med salt, peber og citronsaft
Kan serveres med salat, som f.eks. tomatsalat med tomater, feta og løg.
Fremgangsmåde:
1

Mal flæskesværene til groft "mel" i en blender eller foodprocessor. Men ikke for meget, der skal stadig være lidt knas i.

2

Pisk ægget i en dyb tallerken.

3

Vend kyllingen i ægget først, og derefter i flæskesværsmelet.

4

Varm en pande op, med olie eller smør på og steg til de er sprøde og gennemstegte.

5

Imens laves der guacamole. Mos avocado og bland med de andre ingredienser.

6

Server eventuelt med en tomatsalat. Bon appetit.

Næringsindhold

Mængde: 1 Portion


Mængde pr. portion
Kalorier (kcal): 520
Daglig værdi *
Fedt: 25g39%
Kulhydrater: 5g2%
Protein: 60g120%

* * Daglig fordeling, baseret på 2000 kcal dagligt. Den kan dog være højere eller lavere afhængigt af den enkelte.