FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADØvetKATEGORI,

[cooked-sharing]

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse5 minsTilberedning10 minsTid i alt15 mins

2 Personer
 4 Æg
 1 Håndfuld revet ost
 3 Asparges
 4 Skiver bacon
 6 Tomater
 Salt & Peber
 Krydderier, jeg brugte paprika.
Til denne ret kan man dog bruge præcis de grøntsager man har i køleskabet.

Fremgangsmåde:
1

Opvarm ovnen til 170 grader.

2

Pisk æg sammen i en skål og hæld det revede ost i, sammen med krydderierne.

3

Hæld olie på panden, og steg baconen.

4

Mens det steges, skæres grøntsagerne i små stykker og hældes i æggene.

5

Når baconen er stegt sprød, hældes de piskede æg og aspargesene udover. Det skal stå i et par minutter, så den sætter sig lidt i bunden.

6

Fordel tomaterne ovenpå og sæt panden i ovnen.

7

Den skal have ca. 11 minutter (Klik her for at starte uret), men kig ind i mellem. Den er færdig når midten ikke er flydende.

8

Tag ud, og husk at håndtaget på panden er varm. Pynt med friske urter eller ander. Bon appetit.

Ingredienser

2 Personer
 4 Æg
 1 Håndfuld revet ost
 3 Asparges
 4 Skiver bacon
 6 Tomater
 Salt & Peber
 Krydderier, jeg brugte paprika.
Til denne ret kan man dog bruge præcis de grøntsager man har i køleskabet.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Opvarm ovnen til 170 grader.

2

Pisk æg sammen i en skål og hæld det revede ost i, sammen med krydderierne.

3

Hæld olie på panden, og steg baconen.

4

Mens det steges, skæres grøntsagerne i små stykker og hældes i æggene.

5

Når baconen er stegt sprød, hældes de piskede æg og aspargesene udover. Det skal stå i et par minutter, så den sætter sig lidt i bunden.

6

Fordel tomaterne ovenpå og sæt panden i ovnen.

7

Den skal have ca. 11 minutter (Klik her for at starte uret), men kig ind i mellem. Den er færdig når midten ikke er flydende.

8

Tag ud, og husk at håndtaget på panden er varm. Pynt med friske urter eller ander. Bon appetit.

FRITTATA MED BACON, TOMAT & ASPARGES A LA LCHF