FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning20 minsTid i alt30 mins

2 Personer
 1 Glaskål
  Knoldselleri
 2 dl Fløde
 30 g Karl Johan svampe
 50 g Parmesanost
 1 Lille løg
 1 Fed hvidløg
 1 Hønsebouillon (opløst i en lille kop vand)
 1 Håndfuld Hakket persille
 Salt og Peber

Fremgangsmåde
1

Hak løg og hvidløg.

2

Rens svampene og steg dem på en tør pande til de har fået lidt farve. Tilføj derefter 2 spsk smør og lad dem suge det hele. Stil dem derefter væk.

3

Svits løg og hvidløg i en gryde i lidt olie, kom glaskålet og knoldselleri i og rør rundt i et par minutter ved middelvarme.

4

Tilsæt lidt efter lidt væsken. Start med fløden. Det er vigtigt at der konstant røres i gryden, ellers brænder det på.

5

Når det meste af væsken er absorberet hældes svampene og parmesanosten i og anrettes med persille ovenpå. Bon appetit.

Ingredienser

2 Personer
 1 Glaskål
  Knoldselleri
 2 dl Fløde
 30 g Karl Johan svampe
 50 g Parmesanost
 1 Lille løg
 1 Fed hvidløg
 1 Hønsebouillon (opløst i en lille kop vand)
 1 Håndfuld Hakket persille
 Salt og Peber

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Hak løg og hvidløg.

2

Rens svampene og steg dem på en tør pande til de har fået lidt farve. Tilføj derefter 2 spsk smør og lad dem suge det hele. Stil dem derefter væk.

3

Svits løg og hvidløg i en gryde i lidt olie, kom glaskålet og knoldselleri i og rør rundt i et par minutter ved middelvarme.

4

Tilsæt lidt efter lidt væsken. Start med fløden. Det er vigtigt at der konstant røres i gryden, ellers brænder det på.

5

Når det meste af væsken er absorberet hældes svampene og parmesanosten i og anrettes med persille ovenpå. Bon appetit.

GLASKÅLS RISOTTO MED KARL JOHAN SVAMPE A LA LCHF