Hak løg og hvidløg.
Rens svampene og steg dem på en tør pande til de har fået lidt farve. Tilføj derefter 2 spsk smør og lad dem suge det hele. Stil dem derefter væk.
Svits løg og hvidløg i en gryde i lidt olie, kom glaskålet og knoldselleri i og rør rundt i et par minutter ved middelvarme.
Tilsæt lidt efter lidt væsken. Start med fløden. Det er vigtigt at der konstant røres i gryden, ellers brænder det på.
Når det meste af væsken er absorberet hældes svampene og parmesanosten i og anrettes med persille ovenpå. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg.
Rens svampene og steg dem på en tør pande til de har fået lidt farve. Tilføj derefter 2 spsk smør og lad dem suge det hele. Stil dem derefter væk.
Svits løg og hvidløg i en gryde i lidt olie, kom glaskålet og knoldselleri i og rør rundt i et par minutter ved middelvarme.
Tilsæt lidt efter lidt væsken. Start med fløden. Det er vigtigt at der konstant røres i gryden, ellers brænder det på.
Når det meste af væsken er absorberet hældes svampene og parmesanosten i og anrettes med persille ovenpå. Bon appetit.
Skriv en kommentar