Tænd ovnen på 175°. Beklæd bunden af springformen med bagepapir, og smør siderne med smør.
Del derefter æggene i blommer og hvider. Skræl og riv gulerødderne.
Rør æggeblommer sammen med gulerødder, sirup, citronsaft, vaniljepulver og kanel i en skål. Smelt smørret, og rør det i dejen.
Hak valnødderne. Rør valnødder, mandelmel, bagepulver i dejen.
Pisk æggehviderne stive med en elpisker eller i en røremaskine, og vend dem forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i springformen, og bag kagen i ovnen i 50 Minutes. Lad den køle helt af.
Pisk alle ingredienser til flødeostcremen sammen til en jævn masse, og fordel den på den afkølede kage inden servering.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175°. Beklæd bunden af springformen med bagepapir, og smør siderne med smør.
Del derefter æggene i blommer og hvider. Skræl og riv gulerødderne.
Rør æggeblommer sammen med gulerødder, sirup, citronsaft, vaniljepulver og kanel i en skål. Smelt smørret, og rør det i dejen.
Hak valnødderne. Rør valnødder, mandelmel, bagepulver i dejen.
Pisk æggehviderne stive med en elpisker eller i en røremaskine, og vend dem forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i springformen, og bag kagen i ovnen i 50 Minutes. Lad den køle helt af.
Pisk alle ingredienser til flødeostcremen sammen til en jævn masse, og fordel den på den afkølede kage inden servering.
Skriv en kommentar