FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI,
ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse5 minsTilberedning20 minsTid i alt25 mins
6 Portioner
 75 g Mandelmel
 2 Æg
 250 g Hytteost
 2 tsk Natron
 2 spsk FiberHUSK
 2 spsk Smør
 ½ tsk Salt
Fremgangsmåde:
1

Tænd ovnen på 200 grader.

2

Pisk æggene og hytteost til en glat masse. Smelt derefter smørret i en gryde.

3

Rør de tørre ingredienser i æggeblandingen og tilsæt smørret.

5

Form seks boller af dejen og pensl med æg. Drys evt. sesamfrø over.

6

Bag dem, til de er gyldne i ca. 20 minutter. Lad dem stå igen i et par minutter, når de kommer ud. Bon appetit.

Ingredienser

6 Portioner
 75 g Mandelmel
 2 Æg
 250 g Hytteost
 2 tsk Natron
 2 spsk FiberHUSK
 2 spsk Smør
 ½ tsk Salt

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Tænd ovnen på 200 grader.

2

Pisk æggene og hytteost til en glat masse. Smelt derefter smørret i en gryde.

3

Rør de tørre ingredienser i æggeblandingen og tilsæt smørret.

5

Form seks boller af dejen og pensl med æg. Drys evt. sesamfrø over.

6

Bag dem, til de er gyldne i ca. 20 minutter. Lad dem stå igen i et par minutter, når de kommer ud. Bon appetit.

HURTIGT MORGENBRØD A LA LCHF