Først svitses kødet af med hvidløg og løg i lidt olie.
Så hældes der flåde tomater og fløde i og det koges op.
Squash spiralizeres og hældes over med salt, så væsken trækkes ud.
Der smages til med krydderier og bouillonterninger, og lad det herefter simre lidt. Kog vand til squash og riv parmesan.
1 minut inden kødsovsen er færdig, hældes det kogende vand over squashen, lader det stå i ca. 1 minut og hælder vandet fra. Jeg giver det kun 1 minut, da jeg godt kan lide at de har bid. Server og pynt med parmesan og evt persille. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Først svitses kødet af med hvidløg og løg i lidt olie.
Så hældes der flåde tomater og fløde i og det koges op.
Squash spiralizeres og hældes over med salt, så væsken trækkes ud.
Der smages til med krydderier og bouillonterninger, og lad det herefter simre lidt. Kog vand til squash og riv parmesan.
1 minut inden kødsovsen er færdig, hældes det kogende vand over squashen, lader det stå i ca. 1 minut og hælder vandet fra. Jeg giver det kun 1 minut, da jeg godt kan lide at de har bid. Server og pynt med parmesan og evt persille. Bon appetit.
Skriv en kommentar