FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse5 minsTilberedning25 minsTid i alt30 mins

5 Personer
 5 Squash
 500 g Hakket oksekød
 2 Dåser flåede tomater
 0,50 l Fløde
 2 Fed hvidløg
 1 Løg
 Bouillon, krydderier og parmesan. Jeg bruger paprika, allround krydderi, salt og peber og lidt ketchup (sukkerfri).

Fremgangsmåde:
1

Først svitses kødet af med hvidløg og løg i lidt olie.

2

Så hældes der flåde tomater og fløde i og det koges op.

3

Squash spiralizeres og hældes over med salt, så væsken trækkes ud.

4

Der smages til med krydderier og bouillonterninger, og lad det herefter simre lidt. Kog vand til squash og riv parmesan.

5

1 minut inden kødsovsen er færdig, hældes det kogende vand over squashen, lader det stå i ca. 1 minut og hælder vandet fra. Jeg giver det kun 1 minut, da jeg godt kan lide at de har bid. Server og pynt med parmesan og evt persille. Bon appetit.

Ingredienser

5 Personer
 5 Squash
 500 g Hakket oksekød
 2 Dåser flåede tomater
 0,50 l Fløde
 2 Fed hvidløg
 1 Løg
 Bouillon, krydderier og parmesan. Jeg bruger paprika, allround krydderi, salt og peber og lidt ketchup (sukkerfri).

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Først svitses kødet af med hvidløg og løg i lidt olie.

2

Så hældes der flåde tomater og fløde i og det koges op.

3

Squash spiralizeres og hældes over med salt, så væsken trækkes ud.

4

Der smages til med krydderier og bouillonterninger, og lad det herefter simre lidt. Kog vand til squash og riv parmesan.

5

1 minut inden kødsovsen er færdig, hældes det kogende vand over squashen, lader det stå i ca. 1 minut og hælder vandet fra. Jeg giver det kun 1 minut, da jeg godt kan lide at de har bid. Server og pynt med parmesan og evt persille. Bon appetit.

KLASSISK SQUASH BOLOGNESE A LA LCHF