Tænd ovnen på 150 grader.
Bland alle kerner og krydderier sammen.
Hæld vand i og rør rundt. Lad den nu stå i 5-10 minutter, så chiafrø og hørfrø kan binde det hele sammen.
Spred det ud på en bageplade med en dejskraber, så det bliver en jævn fordeling. Snit evt. firkanter i, så er den nemmere at brække over.
Bag i ovnen i 1 time og 20 minutter-1,5 time, indtil de er let gyldne i toppen.
Lad dem afkøle og bræk dem forsigtigt fra hinanden. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 150 grader.
Bland alle kerner og krydderier sammen.
Hæld vand i og rør rundt. Lad den nu stå i 5-10 minutter, så chiafrø og hørfrø kan binde det hele sammen.
Spred det ud på en bageplade med en dejskraber, så det bliver en jævn fordeling. Snit evt. firkanter i, så er den nemmere at brække over.
Bag i ovnen i 1 time og 20 minutter-1,5 time, indtil de er let gyldne i toppen.
Lad dem afkøle og bræk dem forsigtigt fra hinanden. Bon appetit.
Skriv en kommentar