FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning30 minsTid i alt40 mins

4 Personer
 500 g Hakket oksekød
 1 Æg
 1 spsk Husk
 ½ Løg
 3 Håndfulde Persille
 1 Hønsebouillon
 4 dl Fløde
 Salt, peber og paprika
Jeg serverede dette med en blomkålsmos.

Fremgangsmåde.
1

Bland det hakkede kød, med finthakket løg og 2 håndfulde persille. Tilsæt salt, peber, æg og husk og bland det godt sammen.

2

Varm en pande med olie/smør på, og steg kødboller til de har fået lidt farve. Hvis du vil have blomkålsmos til, sættes den over kog.

3

Når kødbollerne har fået lidt farve, tages de af og panden gøres ren. Derefter hældes der fløde på panden, tilsæt paprika og hønsebouillon. Lad det koge op, og smag til med salt og peber.

4

Tilsæt kødbollerne til sidst, og lad dem stå til de er færdige. Tilsæt evt. lidt hakket persille til sidst. Serveres evt. med blomkålsmos, som passer rigtig godt til. Bon appetit.

Ingredienser

4 Personer
 500 g Hakket oksekød
 1 Æg
 1 spsk Husk
 ½ Løg
 3 Håndfulde Persille
 1 Hønsebouillon
 4 dl Fløde
 Salt, peber og paprika
Jeg serverede dette med en blomkålsmos.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde.
1

Bland det hakkede kød, med finthakket løg og 2 håndfulde persille. Tilsæt salt, peber, æg og husk og bland det godt sammen.

2

Varm en pande med olie/smør på, og steg kødboller til de har fået lidt farve. Hvis du vil have blomkålsmos til, sættes den over kog.

3

Når kødbollerne har fået lidt farve, tages de af og panden gøres ren. Derefter hældes der fløde på panden, tilsæt paprika og hønsebouillon. Lad det koge op, og smag til med salt og peber.

4

Tilsæt kødbollerne til sidst, og lad dem stå til de er færdige. Tilsæt evt. lidt hakket persille til sidst. Serveres evt. med blomkålsmos, som passer rigtig godt til. Bon appetit.

KØDBOLLER MED PERSILLE I FLØDESOVS A LA LCHF