FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning40 minsTid i alt50 mins

2 Personer
 2 stk. Kyllingebryst
 2 Dåser kokosmælk
 1 tsk Karrypasta, grøn eller rød
 2 Fed hvidløg
 1 Løg
 1 Grøntsagsbouillon
 1 Kyllingebouillon
 1 Blomkål til ris (Hvis man ønsker en LCHF/Glutenfri version)
 Ønskede grøntsager - Der kan både bruges frosne eller friske
 Evt. Nødder og kokosmel til ovenpå
 Krydderier - Jeg plejer at bruge karry, salt, peber og gurkemeje.

Fremgangsmåde:
1

Kylling, løg og hvidløg skæres i små stykker og svitses med karrypasta og karry. Mængden af de to afhænger af hvor stærk man ønsker den.

2

Efter det har fået lidt farve, hældes kokosmælk i og bringes i kog. Derefter tilsættes bouillon terningerne. Imens rives blomkål til ris.

3

Der smages til med forskellige krydderier, så den har den ønskede smag. Kog vand til at hælde over blomkålsris.

4

Grøntsagerne hældes i. Jeg hælder dem i så sent, da jeg ønsker at de har bid. Retten skal stå og simre.

5

Det kogte vand hældes over blomkålsrisene, og skal stå i 1 minut, før det hældes i en si.

6

Det anrettes og kan eventuelt pyntes med nødder og kokosmel. Bon appetit.

Ingredienser

2 Personer
 2 stk. Kyllingebryst
 2 Dåser kokosmælk
 1 tsk Karrypasta, grøn eller rød
 2 Fed hvidløg
 1 Løg
 1 Grøntsagsbouillon
 1 Kyllingebouillon
 1 Blomkål til ris (Hvis man ønsker en LCHF/Glutenfri version)
 Ønskede grøntsager - Der kan både bruges frosne eller friske
 Evt. Nødder og kokosmel til ovenpå
 Krydderier - Jeg plejer at bruge karry, salt, peber og gurkemeje.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Kylling, løg og hvidløg skæres i små stykker og svitses med karrypasta og karry. Mængden af de to afhænger af hvor stærk man ønsker den.

2

Efter det har fået lidt farve, hældes kokosmælk i og bringes i kog. Derefter tilsættes bouillon terningerne. Imens rives blomkål til ris.

3

Der smages til med forskellige krydderier, så den har den ønskede smag. Kog vand til at hælde over blomkålsris.

4

Grøntsagerne hældes i. Jeg hælder dem i så sent, da jeg ønsker at de har bid. Retten skal stå og simre.

5

Det kogte vand hældes over blomkålsrisene, og skal stå i 1 minut, før det hældes i en si.

6

Det anrettes og kan eventuelt pyntes med nødder og kokosmel. Bon appetit.

KRYDRET THAIRET MED KYLLING A LA LCHF