FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse5 minsTilberedning10 minsTid i alt15 mins

2 Personer
 2 Kyllingebryster
 2 Avocadoer
 4 Tomater
 30 g Agurk
 Rucola & Rødløg
Kan evt. serveres med LCHF brød og valgfri dressing.

Fremgangsmåde
1

Steg kyllingebrysterne til de er færdige.

2

Imens skæres grøntsagerne ud, og blandes sammen.

3

Når kyllingen er færdig, skæres den ud og blandes sammen med salaten. Serveres med salt og peber på toppen. Bon appetit.

Ingredienser

2 Personer
 2 Kyllingebryster
 2 Avocadoer
 4 Tomater
 30 g Agurk
 Rucola & Rødløg
Kan evt. serveres med LCHF brød og valgfri dressing.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Steg kyllingebrysterne til de er færdige.

2

Imens skæres grøntsagerne ud, og blandes sammen.

3

Når kyllingen er færdig, skæres den ud og blandes sammen med salaten. Serveres med salt og peber på toppen. Bon appetit.

KYLLING AVOCADO SALAT MED GRØNT A LA LCHF