FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning20 minsTid i alt30 mins

4 Personer
 4 stk. Kyllingebryst
 2 Glaskål
 2,50 dl Fløde
 2 Fed hvidløg
 0,50 Løg
 1 tsk Paprika
 1 Hønsebouillonterning
 2 Håndfulde spinat
 2,50 dl Vand
 1 dl Parmesanost
 Salt & Peber

Fremgangsmåde
1

Brun kyllingen af først på en pande med olie på. Skær imens glasskålen i tern.

2

Kom de forskellige krydderier i en gryde og svits af i olie, sammen med hvidløg og løg. Tilsæt glaskål og svits dem sammen med krydderierne.

3

Når det hele er svitset af, tilsættes vand og hønsebouillon, og lad det simre i 5 minutter ca.

4

Tilsæt fløde, spinat og parmesanost. Smag til med salt & peber. Bon appetit.

Ingredienser

4 Personer
 4 stk. Kyllingebryst
 2 Glaskål
 2,50 dl Fløde
 2 Fed hvidløg
 0,50 Løg
 1 tsk Paprika
 1 Hønsebouillonterning
 2 Håndfulde spinat
 2,50 dl Vand
 1 dl Parmesanost
 Salt & Peber

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Brun kyllingen af først på en pande med olie på. Skær imens glasskålen i tern.

2

Kom de forskellige krydderier i en gryde og svits af i olie, sammen med hvidløg og løg. Tilsæt glaskål og svits dem sammen med krydderierne.

3

Når det hele er svitset af, tilsættes vand og hønsebouillon, og lad det simre i 5 minutter ca.

4

Tilsæt fløde, spinat og parmesanost. Smag til med salt & peber. Bon appetit.

KYLLING OG GLASKÅL I FLØDESOVS MED PARMESAN A LA LCHF