Brun kyllingen af først på en pande med olie på. Skær imens glasskålen i tern.
Kom de forskellige krydderier i en gryde og svits af i olie, sammen med hvidløg og løg. Tilsæt glaskål og svits dem sammen med krydderierne.
Når det hele er svitset af, tilsættes vand og hønsebouillon, og lad det simre i 5 minutter ca.
Tilsæt fløde, spinat og parmesanost. Smag til med salt & peber. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Brun kyllingen af først på en pande med olie på. Skær imens glasskålen i tern.
Kom de forskellige krydderier i en gryde og svits af i olie, sammen med hvidløg og løg. Tilsæt glaskål og svits dem sammen med krydderierne.
Når det hele er svitset af, tilsættes vand og hønsebouillon, og lad det simre i 5 minutter ca.
Tilsæt fløde, spinat og parmesanost. Smag til med salt & peber. Bon appetit.
Skriv en kommentar