FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI,

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTid i alt10 mins

2 Personer
 1,25 dl Mandeldrik
 30 g Proteinpulver (bruger en fra Bodylab 6g kulhydrat pr. 100g)
 85 g Bær (brugte blandet hindbær & jordbær)
 ½ tsk Loppefrøskaller
 1 spsk Kakaopulver, usødet
 1 spsk Kokosolie
 1 spsk Sukrin Gold
 12 Isterninger
Pynt er valgfrit, men jeg brugte:
 2 Jordbær
 Kokosmel
 Valnødder
 Mørk chokolade
 Skovsyre
 Granatæblekerner

Fremgangsmåde:
1

Hæld mandeldrik i en blender, og derefter de tørre ingredienser som kakaopulver, proteinpulver, sukrin og loppefrøskaller.

2

Smelt kokosolien i en gryde.

3

Tilføj frosne bær og isterninger. Hæld den smeltede kokosolie over.

4

Blend til det er en ensartet ismasse. Hæld i en skål og pynt med valgfri topping.

 

Ingredienser

2 Personer
 1,25 dl Mandeldrik
 30 g Proteinpulver (bruger en fra Bodylab 6g kulhydrat pr. 100g)
 85 g Bær (brugte blandet hindbær & jordbær)
 ½ tsk Loppefrøskaller
 1 spsk Kakaopulver, usødet
 1 spsk Kokosolie
 1 spsk Sukrin Gold
 12 Isterninger
Pynt er valgfrit, men jeg brugte:
 2 Jordbær
 Kokosmel
 Valnødder
 Mørk chokolade
 Skovsyre
 Granatæblekerner

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
1

Hæld mandeldrik i en blender, og derefter de tørre ingredienser som kakaopulver, proteinpulver, sukrin og loppefrøskaller.

2

Smelt kokosolien i en gryde.

3

Tilføj frosne bær og isterninger. Hæld den smeltede kokosolie over.

4

Blend til det er en ensartet ismasse. Hæld i en skål og pynt med valgfri topping.

MÆTTENDE SMOOTHIE BOWL MED BÆR A LA LCHF