Hak nødderne groft. Bland dem med Sukrin Gold og smeltet smør. Læg et stykke bagepapir i bunden af en springform (ca. 22 cm), smør siderne og fordel dejen heri. Der er vigtigt at den bliver presset godt sammen, så bunden er fast.
Opvarm ovnen til 170 grader og bag bunden i ca. 19 Minutes (Tryk for at starte uret). Lad den afkøle.
Fløde og Fibersirup puttes i en gryde, og sættes i kog.
Skru ned for varmen og lad det reducere til ca. halvdelen men der røres.
Når det er tyknet til det har ca. samme tykkelse som kondenseret mælk (tager ca. 20-30 minutter), tager du den af varmen.
Rør havsalt i, hvis det ønskes. Hæld det over den afkølede kage.
Pisk fløden til flødeskum, og hæld det ovenpå kagen med karamel under. Pynt til sidst med mørk chokolade og bær.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hak nødderne groft. Bland dem med Sukrin Gold og smeltet smør. Læg et stykke bagepapir i bunden af en springform (ca. 22 cm), smør siderne og fordel dejen heri. Der er vigtigt at den bliver presset godt sammen, så bunden er fast.
Opvarm ovnen til 170 grader og bag bunden i ca. 19 Minutes (Tryk for at starte uret). Lad den afkøle.
Fløde og Fibersirup puttes i en gryde, og sættes i kog.
Skru ned for varmen og lad det reducere til ca. halvdelen men der røres.
Når det er tyknet til det har ca. samme tykkelse som kondenseret mælk (tager ca. 20-30 minutter), tager du den af varmen.
Rør havsalt i, hvis det ønskes. Hæld det over den afkølede kage.
Pisk fløden til flødeskum, og hæld det ovenpå kagen med karamel under. Pynt til sidst med mørk chokolade og bær.
Skriv en kommentar