Tænd ovnen på 220 grader.
Skær enderne af squashen, og skær tynde skiver med en ostehøvl.
Lig to ved siden af hinanden, men så de ligger lidt ovenpå hinanden. De skal ligge lodret. Lig så to vandret på samme måde. Det skal være et kors.
Varm en pande, og put olie og hakket hvidløg på. Steg i 1-2 minutter.
Tag en skål, og bland spinat, hvidløg, ricotta og salt & peber. Bland det sammen.
Tag en spiseske og fordel en lille klump inde i midten af squash-korset.
Fold pakkerne samme, så det er en lukket pakke med ostemassen indeni.
Put dåsen med de hakkede tomater i en gryde og tilsæt krydderier. Evt. basilikum, salt og peber.
Når det er kogt op, hældes det over i et ildfast fad. Lig raviolien ned i og fordel mozzarellaosten ovenpå.
Bag I 15-20 minutter, eller indtil osten er gylden og smeltet. Server med frisk persille på toppen. Bon appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220 grader.
Skær enderne af squashen, og skær tynde skiver med en ostehøvl.
Lig to ved siden af hinanden, men så de ligger lidt ovenpå hinanden. De skal ligge lodret. Lig så to vandret på samme måde. Det skal være et kors.
Varm en pande, og put olie og hakket hvidløg på. Steg i 1-2 minutter.
Tag en skål, og bland spinat, hvidløg, ricotta og salt & peber. Bland det sammen.
Tag en spiseske og fordel en lille klump inde i midten af squash-korset.
Fold pakkerne samme, så det er en lukket pakke med ostemassen indeni.
Put dåsen med de hakkede tomater i en gryde og tilsæt krydderier. Evt. basilikum, salt og peber.
Når det er kogt op, hældes det over i et ildfast fad. Lig raviolien ned i og fordel mozzarellaosten ovenpå.
Bag I 15-20 minutter, eller indtil osten er gylden og smeltet. Server med frisk persille på toppen. Bon appetit.
Skriv en kommentar