FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning25 minsTid i alt35 mins

2 Personer
 2 Squash
 2 Fed hvidløg
 80 g Spinat
 250 g Ricotta Ost
 50 g Mozzarella ost
 1 Dåse hakkede tomater
 Salt & Peber
 Olie
 Persille

Fremgangsmåde
1

Tænd ovnen på 220 grader.

2

Skær enderne af squashen, og skær tynde skiver med en ostehøvl.

3

Lig to ved siden af hinanden, men så de ligger lidt ovenpå hinanden. De skal ligge lodret. Lig så to vandret på samme måde. Det skal være et kors.

4

Varm en pande, og put olie og hakket hvidløg på. Steg i 1-2 minutter.

5

Tag en skål, og bland spinat, hvidløg, ricotta og salt & peber. Bland det sammen.

6

Tag en spiseske og fordel en lille klump inde i midten af squash-korset.

7

Fold pakkerne samme, så det er en lukket pakke med ostemassen indeni.

8

Put dåsen med de hakkede tomater i en gryde og tilsæt krydderier. Evt. basilikum, salt og peber.

9

Når det er kogt op, hældes det over i et ildfast fad. Lig raviolien ned i og fordel mozzarellaosten ovenpå.

10

Bag I 15-20 minutter, eller indtil osten er gylden og smeltet. Server med frisk persille på toppen. Bon appetit.

Ingredienser

2 Personer
 2 Squash
 2 Fed hvidløg
 80 g Spinat
 250 g Ricotta Ost
 50 g Mozzarella ost
 1 Dåse hakkede tomater
 Salt & Peber
 Olie
 Persille

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Tænd ovnen på 220 grader.

2

Skær enderne af squashen, og skær tynde skiver med en ostehøvl.

3

Lig to ved siden af hinanden, men så de ligger lidt ovenpå hinanden. De skal ligge lodret. Lig så to vandret på samme måde. Det skal være et kors.

4

Varm en pande, og put olie og hakket hvidløg på. Steg i 1-2 minutter.

5

Tag en skål, og bland spinat, hvidløg, ricotta og salt & peber. Bland det sammen.

6

Tag en spiseske og fordel en lille klump inde i midten af squash-korset.

7

Fold pakkerne samme, så det er en lukket pakke med ostemassen indeni.

8

Put dåsen med de hakkede tomater i en gryde og tilsæt krydderier. Evt. basilikum, salt og peber.

9

Når det er kogt op, hældes det over i et ildfast fad. Lig raviolien ned i og fordel mozzarellaosten ovenpå.

10

Bag I 15-20 minutter, eller indtil osten er gylden og smeltet. Server med frisk persille på toppen. Bon appetit.

SQUASH RAVIOLI MED RICOTTA I TOMATSOVS A LA LCHF