[cooked-sharing]
Vafler, 8 stk.
4 Økologiske æg
100 g Mandelmel
1,50 dl Piskefløde
1 tsk Bagepulver
2 spsk FiberHUSK eller loppefrøskaller
2 tsk Vaniljepulver
Smør eller kokosolie til stegning
Kakaoskum
2 dl Piskefløde
2 spsk Kakaopulver
2 tsk Vaniljepulver
Fremgangamåde
1
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse og lav dem i vaffeljernet til de er gyldne og sprøde, hvorefter de skal køle på en rist.
2
Kakaoskummet laves ved at piskefløden piskes til fløde med vaniljepulveret i. Herefter vendes kakaoen i skummen, og serveres til sidst. De kan evt. Pyntes ekstra med bær. Bon appetit.
Ingredienser
Vafler, 8 stk.
4 Økologiske æg
100 g Mandelmel
1,50 dl Piskefløde
1 tsk Bagepulver
2 spsk FiberHUSK eller loppefrøskaller
2 tsk Vaniljepulver
Smør eller kokosolie til stegning
Kakaoskum
2 dl Piskefløde
2 spsk Kakaopulver
2 tsk Vaniljepulver
Fremgangsmåde
Fremgangamåde
1
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse og lav dem i vaffeljernet til de er gyldne og sprøde, hvorefter de skal køle på en rist.
2
Kakaoskummet laves ved at piskefløden piskes til fløde med vaniljepulveret i. Herefter vendes kakaoen i skummen, og serveres til sidst. De kan evt. Pyntes ekstra med bær. Bon appetit.
Skriv en kommentar