FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADBegynderKATEGORI

[cooked-sharing]

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse5 minsTilberedning20 minsTid i alt25 mins

Vafler, 8 stk.
 4 Økologiske æg
 100 g Mandelmel
 1,50 dl Piskefløde
 1 tsk Bagepulver
 2 spsk FiberHUSK eller loppefrøskaller
 2 tsk Vaniljepulver
 Smør eller kokosolie til stegning
Kakaoskum
 2 dl Piskefløde
 2 spsk Kakaopulver
 2 tsk Vaniljepulver

Fremgangamåde
1

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse og lav dem i vaffeljernet til de er gyldne og sprøde, hvorefter de skal køle på en rist.

2

Kakaoskummet laves ved at piskefløden piskes til fløde med vaniljepulveret i. Herefter vendes kakaoen i skummen, og serveres til sidst. De kan evt. Pyntes ekstra med bær. Bon appetit.

Ingredienser

Vafler, 8 stk.
 4 Økologiske æg
 100 g Mandelmel
 1,50 dl Piskefløde
 1 tsk Bagepulver
 2 spsk FiberHUSK eller loppefrøskaller
 2 tsk Vaniljepulver
 Smør eller kokosolie til stegning
Kakaoskum
 2 dl Piskefløde
 2 spsk Kakaopulver
 2 tsk Vaniljepulver

Fremgangsmåde

Fremgangamåde
1

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse og lav dem i vaffeljernet til de er gyldne og sprøde, hvorefter de skal køle på en rist.

2

Kakaoskummet laves ved at piskefløden piskes til fløde med vaniljepulveret i. Herefter vendes kakaoen i skummen, og serveres til sidst. De kan evt. Pyntes ekstra med bær. Bon appetit.

Sukkerfrie vafler m. Kakao skum A LA LCHF.