Jeg bruger en spiralizer til at lave min squash til spaghetti. Jeg smider dem i en gryde uden vand, og hælder salt over.
Imens steger jeg bacon på en pande for sig selv, som er skåret i tern.
Fløde, spinat, bouillon og krydderier koges for sig selv. Jeg smager til med paprika og salt. Der kan også bruges krydderier som timian og rosenmarin. Jeg bruger lidt forskelligt til den samme base, så det altid smager forskelligt.
1 minut inden flødesovsen er færdig, hældes der kogende vand over squash spaghettien, de skal ligge deri i ca. 30 sekunder, inden vandet hældes fra.
Anret squashspaghettien og hæld flødesovsen over, og til sidst bacon og revet parmesan på. Bon appetit!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Jeg bruger en spiralizer til at lave min squash til spaghetti. Jeg smider dem i en gryde uden vand, og hælder salt over.
Imens steger jeg bacon på en pande for sig selv, som er skåret i tern.
Fløde, spinat, bouillon og krydderier koges for sig selv. Jeg smager til med paprika og salt. Der kan også bruges krydderier som timian og rosenmarin. Jeg bruger lidt forskelligt til den samme base, så det altid smager forskelligt.
1 minut inden flødesovsen er færdig, hældes der kogende vand over squash spaghettien, de skal ligge deri i ca. 30 sekunder, inden vandet hældes fra.
Anret squashspaghettien og hæld flødesovsen over, og til sidst bacon og revet parmesan på. Bon appetit!




Skriv en kommentar