Tænd ovnen på 100 grader. Hak mandler og hasselnødder groft.
Hæld dem op i en skål, og hæld derefter yaconsirup og kokosmel over. Bland godt.
Tag på en bageplade, og sæt dem i ovnen i 1-1,5 time. Rør jævnligt rundt i det.
Jeg har brugt rabarber i denne opskrift, fordi det var en rest jeg havde. Man kan bruge alle former for bær, hvis man f.eks. spiser LCHF.
Hæld den valgte frugt i en gryde med vaniljepulver og sødemiddel og lad det stå i 15-30 minutter.
Tænd derefter for middelvarmen, og rør imens. Det skal have omkring 5-10 minutter, men hold godt øje.
Tænd ovnen på 80 grader. Æggehviderne piskes helt stive.
Tilsæt sødemiddel og evt. chokolade. Rør det sammen.
Lav små klatter på en bageplade, eller brug en sprøjtepose hvis det skal være i en pæn form.
Bag I ovnen i ca. 80 minutter.
Lad dem køle af, og server med nøddeknas nederst, kompot ovenpå og marengs på toppen. Bon Appetit.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 100 grader. Hak mandler og hasselnødder groft.
Hæld dem op i en skål, og hæld derefter yaconsirup og kokosmel over. Bland godt.
Tag på en bageplade, og sæt dem i ovnen i 1-1,5 time. Rør jævnligt rundt i det.
Jeg har brugt rabarber i denne opskrift, fordi det var en rest jeg havde. Man kan bruge alle former for bær, hvis man f.eks. spiser LCHF.
Hæld den valgte frugt i en gryde med vaniljepulver og sødemiddel og lad det stå i 15-30 minutter.
Tænd derefter for middelvarmen, og rør imens. Det skal have omkring 5-10 minutter, men hold godt øje.
Tænd ovnen på 80 grader. Æggehviderne piskes helt stive.
Tilsæt sødemiddel og evt. chokolade. Rør det sammen.
Lav små klatter på en bageplade, eller brug en sprøjtepose hvis det skal være i en pæn form.
Bag I ovnen i ca. 80 minutter.
Lad dem køle af, og server med nøddeknas nederst, kompot ovenpå og marengs på toppen. Bon Appetit.











Skriv en kommentar