Loading...

SUKKERFRI DESSERT MED RABARBER, NØDDEKNAS OG MARENGS

NØDDEKAGE MED KARAMEL, BÆR & SKUM ALLA LCHF

FORFATTERNannaSVÆRHEDSGRADØvetKATEGORI

ANTAL SERVERINGERTryk for at vælge antal portioner
Forberedelse10 minsTilberedning1 hr 40 minsTid i alt1 hr 50 mins

2-3 Personer
Nøddeknas
 1 dl Mandler
 1 dl Hasselnødder
 2 spsk Yaconsirup. - Eller fibersirup for et mere LCHF venligt produkt.
 1 spsk Kokosmel
Kompot
 1 Rabarber. - Denne kan kan byttes ud med bær f.eks.
 1 tsk Vaniljepulver
 2 spsk Yaconsirup/Sukrin Gold eller andet. - Eller fibersirup for et mere LCHF venligt produkt.
Marengs
 6 Æggehvider
 80 g Sukrin
 Evt lidt hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde:
Nøddeknas
1

Tænd ovnen på 100 grader. Hak mandler og hasselnødder groft.

2

Hæld dem op i en skål, og hæld derefter yaconsirup og kokosmel over. Bland godt.

3

Tag på en bageplade, og sæt dem i ovnen i 1-1,5 time. Rør jævnligt rundt i det.

Kompot
4

Jeg har brugt rabarber i denne opskrift, fordi det var en rest jeg havde. Man kan bruge alle former for bær, hvis man f.eks. spiser LCHF.

5

Hæld den valgte frugt i en gryde med vaniljepulver og sødemiddel og lad det stå i 15-30 minutter.

6

Tænd derefter for middelvarmen, og rør imens. Det skal have omkring 5-10 minutter, men hold godt øje.

Marengs
7

Tænd ovnen på 80 grader. Æggehviderne piskes helt stive.

8

Tilsæt sødemiddel og evt. chokolade. Rør det sammen.

9

Lav små klatter på en bageplade, eller brug en sprøjtepose hvis det skal være i en pæn form.

10

Bag I ovnen i ca. 80 minutter.

11

Lad dem køle af, og server med nøddeknas nederst, kompot ovenpå og marengs på toppen. Bon Appetit.

Ingredienser

2-3 Personer
Nøddeknas
 1 dl Mandler
 1 dl Hasselnødder
 2 spsk Yaconsirup. - Eller fibersirup for et mere LCHF venligt produkt.
 1 spsk Kokosmel
Kompot
 1 Rabarber. - Denne kan kan byttes ud med bær f.eks.
 1 tsk Vaniljepulver
 2 spsk Yaconsirup/Sukrin Gold eller andet. - Eller fibersirup for et mere LCHF venligt produkt.
Marengs
 6 Æggehvider
 80 g Sukrin
 Evt lidt hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:
Nøddeknas
1

Tænd ovnen på 100 grader. Hak mandler og hasselnødder groft.

2

Hæld dem op i en skål, og hæld derefter yaconsirup og kokosmel over. Bland godt.

3

Tag på en bageplade, og sæt dem i ovnen i 1-1,5 time. Rør jævnligt rundt i det.

Kompot
4

Jeg har brugt rabarber i denne opskrift, fordi det var en rest jeg havde. Man kan bruge alle former for bær, hvis man f.eks. spiser LCHF.

5

Hæld den valgte frugt i en gryde med vaniljepulver og sødemiddel og lad det stå i 15-30 minutter.

6

Tænd derefter for middelvarmen, og rør imens. Det skal have omkring 5-10 minutter, men hold godt øje.

Marengs
7

Tænd ovnen på 80 grader. Æggehviderne piskes helt stive.

8

Tilsæt sødemiddel og evt. chokolade. Rør det sammen.

9

Lav små klatter på en bageplade, eller brug en sprøjtepose hvis det skal være i en pæn form.

10

Bag I ovnen i ca. 80 minutter.

11

Lad dem køle af, og server med nøddeknas nederst, kompot ovenpå og marengs på toppen. Bon Appetit.

SUKKERFRI DESSERT MED RABARBER, NØDDEKNAS OG MARENGS A LA LCHF
NØDDEKAGE MED KARAMEL, BÆR & SKUM ALLA LCHF